Mliekarenské kultúry pre výrobu jogurtu, smotany a kefíru
Vhodné pre výrobu bifido jogurtov zrejúcích v kelímku i v tanku. Silná mliečno-kyslá chuť a aróma.
Kód: 100112
Vhodné pre výrobu bifido jogurtov zrejúcích v kelímku i v tanku.
Kód: 100111
Vhodné pre výrobu jogurtových nápojov. Výsledný produkt má krémovú homogénnu konzistenciu so strednou až vysokou viskozitou. Silná mliečno-kyslá chuť a aróma.
Kód: 100113
S pomocou týchto kultúr vyrobíte originálne bulharský jogurt, zrejúci v obale, ktorý je charakteristický svojou silnou arómou, nízkou viskozitou a pevnou...
Kód: 100101
Kultúry na výrobu jogurtu zrejúceho v obale a ďalších jogurtových produktov. Kultúry majú jemnú chuť a vôňu, strednú viskozitu s krémovou štruktúrou jogurtu.
Kód: 100102
Tieto jogurtové kultúry sú vytvorené k vylepšeniu kvality nízkotučných jogurtových produktov a na výrobu ovocných jogurtov s kúskami ovocia. Pre výsledný produkt je...
Kód: 100103
Vhodné na výrobu bifido kefírových nápojov.
Kód: 100119
Vďaka týmto kultúram má kefír hladkú konzistenciu, strednú viskozitu, tradičnú chuť a arómu.
Kód: 100106
Kefír má krémovú konzistenciu, vysokú viskozitu, tradičnú chuť a arómu kefíru. Vhodné pre kefírové nápoje.
Kód: 100107
Vhodné pre výrobu Bifido Rjaženky (tradičné jogurtové mlieko), Bifido Prostokvašky a rady ďalších probiotických mliečnych fermentovaných nápojov.
Kód: 100120
Vhodné pre výrobu regionálnych mliečnych kysaných nápojov. Výborná je ukrajinská Rjaženka a Varenec, či Prostokvaša.
Kód: 100109
Kultúry sú vhodné pre výrobu rôznych bifido produktov - jogurt, kefír, kyslá smotana. Sú tiež vhodné ako doplnok stravy pre ľudí i zvieratá.
Kód: 100110