Vhodné pre výrobu jogurtových nápojov. Výsledný produkt má krémovú homogénnu konzistenciu so strednou až vysokou viskozitou. Silná mliečno-kyslá chuť a aróma.
S pomocou týchto kultúr vyrobíte originálne bulharský jogurt, zrejúci v obale, ktorý je charakteristický svojou silnou arómou, nízkou viskozitou a pevnou...
Kultúry na výrobu jogurtu zrejúceho v obale a ďalších jogurtových produktov. Kultúry majú jemnú chuť a vôňu, strednú viskozitu s krémovou štruktúrou jogurtu.
Tieto jogurtové kultúry sú vytvorené k vylepšeniu kvality nízkotučných jogurtových produktov a na výrobu ovocných jogurtov s kúskami ovocia. Pre výsledný produkt je...
"Používame cookies, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webu a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť." Viac informácií tu.